7 april 2019
13:00

Älvängens IK

Referat: Öckerö IF - Älvängens IK

Match nummer två denna helg och förberedelserna var bra och allt kändes bra innan domaren blåste igång i matchen.
Tyvärr är första 25 minuterna oerhört bleka, vi vinner inte en enda närkamp och passen som gick till rätt adress är obefintliga. Underläge 3-0 och då kändes det hemskt, men sakta äter vi oss in i matchen och en reducering kommer. Strax innan pausvilan har vi ett rent friläge till 3-2, men tyvärr räddar målvakten.
Lite justeringar i paus och i början av andra halvlek tar vi över det mesta och har tre jättelägen men lyckas inte få in bollen.
Istället kommer ett mål i baken och sen är det inte mycket energi kvar, tyvärr förlust med hela 6-1 som svider lite.
Sett till målchanserna i matchen borde det blivit betydligt fler mål, många räddningar av målvakterna.
Vi tar lärdom, utan rätt inställning och fokus går det inte att matcha sådana bra lag som Öckerö.